
رمز فايل ها : www.lovemusicdl.ir
توضيحات اوليه براي اين آهنگ
مصرف این 6 ماده غذایی به صورت خام مضر است! | مجله پوست و مو
- نام خواننده :
- امتياز اين آهنگ : 4
- تعداد بازديد : 1
- تعداد نظرات : 0
- اسم اين پست :مصرف این 6 ماده غذایی به صورت خام مضر است! | مجله پوست و مو
- دانلود کتاب
- فال حافظ
- دانلود بازی بن تن
مصرف این 6 ماده غذایی به صورت خام مضر است! | مجله پوست و مو
ناشر : دانلود آهنگ عاشقانه
مصرف این 6 ماده غذایی به صورت خام مضر است! | مجله پوست و مو
تمام ما به مناسبی میدانیم که نبایست گوشت به صورت خام استفاده شود زیرا امکان پذیر است ما را دربرابر دچار به سالمونلا یا دیگر مریضیهای وابسته با مواد خوراکی قرار دهد. اما وقتی که صحبت از سبزیجات و دیگر محصولات زراعی به میان میاید تمام چیز به طور کلی تغییر میکند. بعضی از مواد خوراکی وقتی که خام هستند سموم طبیعی دارند یا شامل قندهایی هستند که هضم آن برای جسم خیلی سخت است.
در چنین تقویتی خام خواری قادراست به سیستم گوارش جسم ضرر وارد کند و دیگر علامتهای نامطبوع را در جسم ایجاد نماید. بعضی از مواد خوراکی نیز اگر به صورت خام یا پاستوریزه نشده استفاده شوند شامل باکتریهای زیان آوری خواهند بود. در این مقاله قصد داریم ۶ ماده خوراکی را با هم مرور کنیم که نبایست به صورت خام استفاده شود. پس همراه ما باشید.
سیب زمینی:
هیچ کس دوست ندارد سیب زمینی را به صورت خام در خوراکی های خود مورد مصرف قرار دهد. بایست بدانید که استفاده خام سیب زمینی نیز برای جسم شما مناسب نیست. نشاسته نپخته ای که در سیب زمینی وجود دارد قادراست سبب ایجاد مسائل گوارشی، گاز و نفخ در معده گردد. برای اینکه بتوانید زیادترین برتری را از سیب زمینی گرفتن نمایید و از ریسکات موجود در آن بکاهید، مناسبتر است ان را بپزید، بخارپز نمایید یا تفت دهید.
از استفاده بخش سبز سیب زمینی جدا پیشگیری نمایید. بخشهای سبزی که در این سیب زمینی یافت میشود همواره شامل غلظت بالایی از مواد سمی به نام سولانین است که قادراست حتی در دوز اندک نیز سبب سردرد و وضعیت تهوع در مردم شود.
جوانهها:
اگرچه جوانهها می توانند برای سالاد یک گزینه عالی باشند اما اگر میخواهید از این موارد مصرف نمایید بایست محتاط باشید. اگر جوانهها به صورت نپخته مورد مصرف قرار گیرند شامل باکتریهای زیان آوری همانند سالمونلا، E.Coli خواهند بود. همینطور جوانهها بایست به صورت تازه آماده شوند.
پیشنهاد میشود بچه ها کم سن و سال، خانم ها باردار، کهنسالان و مردمی که مسائل سیستم ایمنی دارند از میل کردن چنین موادی پیشگیری کنند.
لوبیا قرمز:
این ماده یکی از بقولاتی است که لبریز از مواد غذایی است و قادراست یک انتخاب سالم در رژیم خوراکی شما باشد. البته بایست اعتماد حاصل نمایید که لوبیا قرمز را در ابتدا می پزید و سپس میل مینمایید. استفاده خام لوبیا قرمز قادراست سبب ایجاد وضعیت تهوع شدید، استفراغ شدید و اسهال شود. این موضوع به دلیل لکتینی است که در لوبیا قرمز وجود دارد.
لکتین در دیگر گیاهان نیز یافت میشود اما در لوبیا قرمز غلظت آن خیلی بیشتر است. برای اینکه بتوانید سموم موجود در آن را از بین ببرید، لوبیا را به مدت ۵ ساعت در آب خیس نمایید و سپس لوبیای خیس شده را در آب تازه و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید. لوبیا قرمز کنسروی پخته شده است و میل کردن آن آسیبی برای جسم نخواهد داشت.
عسل:
این روزها میتوان عسل خام را به راحتی در سوپرمارکتها نمایان کرد. زیادتر مردم به دنبال شیرین کنندههای طبیعی هستند اما این ماده نبایست در بچه ها کم سن و سال استفاده گردد. وقتی که عسل خام پاستوریزه نشده باشد، امکان پذیر است شامل grayanotoxin باشد. این ماده یک سم عصبی طبیعی است.
اگرچه به طور متداول برای انسان کشنده نیست اما علامتهای مسمومیت دراثر آن قادراست شامل سرگیجه، افت فشار خون و مسدود شدن عصب واگ(عصب واگ زیاد ترین عصب مغزی و دهمین زوج اعصاب مغزی از ۱۲ جفت عصب مغز است که در بلعیدن خوراکی ، صحبت کردن، فعالیتهای پاراسمپاتیک و هاضمه اثر دارد) باشد.
یوکا:
ریشه نشاسته دار این گیاه را میتوان سرخ کرد، جوشاند یا له نمود. این ریشه لبریز از درشت غذایی هاست. اما بایست به دلیل داشته باشید که یوکای خام در برگیرنده سیانید است و قادراست برای جسم زیان آور باشد. یوکا را بایست خشک کرد، در آب خیس نمود، شستشو داد و سپس به صورت پخته مورد مصرف قرار داد.
شیر:
شیر خام همواره توسط مردم استفاده میشود زیرا زیادتر مردم ادعا می کنند استفاده شیر خام قادراست از بروز مریضیهای متفاوت پیشگیری کند. مسئلهی که در این مورد وجود دارد این است که شیر خام همواره پاستوریزه نشده است. در طول فرایند پاستوریزه کردن، شیر حداقل با دمای ۱۶۱ درجه فارنهایت گرم میشود.
همین امر سبب میگردد باکتریهای ایجاد کننده مریضی همانند سالمونلا، E.Coli و فهرستریا از بین برود. بر اساس مطالعات انجام شده، مریضیهایی که از آشامیدن شیر خام ایجاد میشود در حال زیاد شدن است و بچه ها زیادتر از دیگرین دربرابر چنین مریضیهایی قرار دارند. پاستوریزه کردن شیر اهمیت مواد غذایی موجود در آن را کم شدن نمیدهد.
امکان پذیر است بخواهید از میل کردن این مواد پرهیز نمایید:
بعضی از مردم همواره از میل کردن سبزیجاتی که در خانواده کلم حضور دارند پرهیز میکنند. این مردم نمیتوانند کلمهایی همانند گل کلم، کلم، بروکلی، کلم بروکسل را استفاده کنند زیرا شامل قندی است که هضم آن خیلی سخت خواهد بود. علتی که برای پختن این سبزیجات وجود دارد این است که در طی فرآیند پخت، قند موجود در آن قابل هضم میشود.
نوشته های مشابه
- طرز آماده گونه های خوراکی ی خوشمزه برای گیاهخواران
- طرز آماده خوراکی های خوشمزه با گریل کردن!
- چگونه مناسب و سریع آشپزی کنیم؟
- تمام چیز درباره خوراکی های منجمد (فریز شده)
- استفاده این ۶ ماده خوراکی به صورت خام زیان آور است!
- طرز آماده سوپ آویشن و رازیانه
۳ دیدگاه
برچسب ها
آخرين مطالب سايت
- دانلود آهنگ عاشقانه فقط برو از انلود آهنگ میلاد نوبخت
- دانلود آهنگ عاشقانه حوری از انلود آهنگ دانیال مقدم
- چگونه از سرطان سينه جلوگيري كنيم؟ 7 راه پیشگیری از سرطان سینه | مجله پوست و مو
- 6 راه از بین بردن عادت های بد غذایی | مجله پوست و مو
- دانلود آهنگ عاشقانه زرد از انلود آهنگ عماد طالب زاده
- راهنمای کامل برای کاهش کلسترول به طور طبیعی | مجله پوست و مو
- دانلود آهنگ عاشقانه جون از انلود آهنگ مسیح و آرش
- دانلود آهنگ عاشقانه نارفیق خوب از انلود آهنگ مهدی یغمایی
- ۱۰ مورد از فواید اثبات شده جلبک | مجله پوست و مو
- خواص گل بابونه (۸ خاصیت اثبات شده بابونه برای بدن) | مجله پوست و مو
- چگونه افسردگی با خودکشی در ارتباط است؟ | مجله پوست و مو
- چگونه سالم بخوریم؟ 10 راه برای خوردن میان وعده مناسب | مجله پوست و مو
- دانلود آهنگ عاشقانه احسان مطلق از انلود آهنگ محسن ابراهیم زاده
- خواص روغن بادام برای پوست و سلامت بدن | خاصیت های روغن بادام شیرین | مجله پوست و مو
- برای درمان آلزایمر چه کنیم؟ چگونه الزایمر را درمان کنیم؟ | مجله پوست و مو
خودتونو مسخره کردین؟ عسل طبیعی زیان آوره؟ …واقعا که!!!!
جواب ›